Angajatori de Top

Te pregatesti sa participi la targul Angajatori de TOP Bucuresti, ti-ai pregatit CV-ul, dar inca esti putin ingrijorat in ceea ce priveste modul in care arata CV-ul tau? Atunci ai nevoie de sfatul specialistilor HR cu experienta de la standul CV Experts!

Este important sa stii cum sa exprimi in cateva cuvinte experienta si competentele castigate de-a lungul timpului, de aceea multi candidati gresesc in aceasta etapa. Pentru a  fi pregatit sa aplici la companiile prezente la targ, te invitam sa treci mai intai pe la standul CV Experts. La standul CV Experts vor fi prezenti experti HR cu experienta de peste 10 ani in acest domeniu, pentru a ne asigura ca sfaturile primite vor fi bine punctate si  vor exprima incredere si profesionalism.

 

Marinela Stanciu – Managing Partner, Jobulm.eu                                             

Marinela este specializata in servicii de recrutare si executive search cu o expertiza de peste 11 ani in domeniul resurselor umane. Considera ca indiferent ca vorbim de o companie si de un candidat, trebuie identificata persoana din spate, persoana cu care va lucra viitorul angajat sau persoana care va lucra efectiv in acea companie si ceea ce ii reprezinta pe fiecare, trebuie gasit numitorul comun intre cele doua entitati. O intereseaza omul din spatele CV-ului si de aceea, candidatul va gasi la stand informatiile de care are nevoie, consiliere profesionala, sfaturi utile si sansa unui nou inceput.

Te pregatesti sa participi la targul Angajatori de TOP Bucuresti, ti-ai pregatit CV-ul, dar inca esti putin ingrijorat in ceea ce priveste modul in care arata CV-ul tau? Atunci ai nevoie de sfatul specialistilor HR cu experienta de la standul CV Experts! Este important sa stii cum sa exprimi in cateva cuvinte experienta si competentele